pleno cotubre betera 1Demà dimarts, 3 d’abril, es portarà a terme el ple d’abril de Bétera. Aquest s’ajorna un dia degut a la festivitat de Pasqua d’avui dilluns. Com és habitual, tindrà lloc a les 19.00 hores, en el Saló de Plens del Castell. Una sessió .

Aquesta sessió plenaria  tindrà un marcat caràcter econòmic. Doncs en es tractarà l’actualizació de l’evaluació del compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària.

Aquesta serà l’ordre del dia.

1. Règim jurídic. Aprovació, si s’escau, de les actes de les sessions anteriors nº 01 del 5 de febrer del 2018, nº 02 del 26 de febrer del 2018, nº 03 del 5 de març del 2018.

2. Règim jurídic. Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.

3. Règim jurídic. Control i fiscalització de les resolucions de l’alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària.

4. Règim jurídic. Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.

5. Hisenda. Expedient sobre dació de compte de resolució d’alcaldia nº 447/2018 sobre aprovació dels plans pressupostaris a mig termini 2019-2021.

6. Hisenda. Expedient sobre dació compte d’informe de la intervenció municipal 106/2018 sobre captura i actualització de la central de riscos de les Entitats Locals a 31/12/2017.

7. Hisenda. Expedient sobre dació compte d’informe de la intervenció municipal 92/2018 sobre actualizació de l’evaluació del compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària, pròrroga de pressupostos 2017.

8. Hisenda. Expedient sobre modificació de crèdits nº 4, mitjançant suplement de crèdits, a finançar amb baixes per anul·lació de crèdits del PMS.

9. Indústria. Expedient sobre sol·licitud d’ajudes a l’IVACE, per a finançar projectes d’inversió dirigits a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en els polígons, àrees industrials i enclaus tecnològics, per als exercicis 2018 i 2019.

10. Urbanisme. Expedient sobre acceptació de les garanties presentades per la cessionària AIU “Lomas de Camarena” en la seua condició d’agent urbanitzador del PAI de la UE “Jonquera Sur” del PGOU de Bétera.

11. Urbanisme. Expedient sobre canvi de denominació via pública en Clotxa del Sec II.

12. Règim jurídic. Precs i preguntes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment