WhatsApp Image 2018-03-31 at 18.18.11Sota el títol ‘Frases morades‘, aquest dimecres, Bétera acollirà una exposició que recopila frases de dones considerades com grans pensadores al llarg de la història.

A través de làmines, es mostraran aquestes frases amb la finalitat de difondre el pensament feminista. Un pensament que, segons plasma el cartell de presentació d’aquesta mostra, històricament exigu i silenciat per l’hegemonia patriarcal.

Moltes dones hi han contribuït a l’avanç de la societat. Per aquest motiu, es fa una selecció d’unes 100 frases on es pot intuir les seues inquietuds, motivacions i reflexions a diferents etapes de la història.

Les paraules de Gloria Steinem, Margaret Atwood, Jane Austen o Naomi Wolf són algunes de les reflectides en aquest projecte.

La inauguració oficial de l’exposició serà a les 18.00 hores demà, 4 d’abril. Aquesta romandrà a l’edifici de l’Ajuntament vell (C/Major, 12) fins al pròxim 13 d’abril.

L’Associació Pro Casa de la Dona és l’organitzadora i impulsora d’aquesta mostra al municipi. Aquesta entitat pretén consolidar-se com un espai de participació on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar. En aquest sentit, l’associació realitza, al llarg de tot l’any, diverses activitats. Entre elles, cursos de formació d’empoderament i orientació laboral.

A més, també s’implica en altres accions municipals dins d’aquesta àrea.

 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment