WhatsApp Image 2018-03-31 at 18.18.11Sota el títol ‘Frases morades‘, aquest dimecres, Bétera acollirà una exposició que recopila frases de dones considerades com grans pensadores al llarg de la història.

A través de làmines, es mostraran aquestes frases amb la finalitat de difondre el pensament feminista. Un pensament que, segons plasma el cartell de presentació d’aquesta mostra, històricament exigu i silenciat per l’hegemonia patriarcal.

Moltes dones hi han contribuït a l’avanç de la societat. Per aquest motiu, es fa una selecció d’unes 100 frases on es pot intuir les seues inquietuds, motivacions i reflexions a diferents etapes de la història.

Les paraules de Gloria Steinem, Margaret Atwood, Jane Austen o Naomi Wolf són algunes de les reflectides en aquest projecte.

La inauguració oficial de l’exposició serà a les 18.00 hores demà, 4 d’abril. Aquesta romandrà a l’edifici de l’Ajuntament vell (C/Major, 12) fins al pròxim 13 d’abril.

L’Associació Pro Casa de la Dona és l’organitzadora i impulsora d’aquesta mostra al municipi. Aquesta entitat pretén consolidar-se com un espai de participació on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar. En aquest sentit, l’associació realitza, al llarg de tot l’any, diverses activitats. Entre elles, cursos de formació d’empoderament i orientació laboral.

A més, també s’implica en altres accions municipals dins d’aquesta àrea.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment