Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) metro festardorja ha iniciat els treballs per ampliar el tancament de diferents trams en superfície de la xarxa de Metrovalencia. Aquesta actuació forma part de les mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori dirigida per María José Salvador. La finalitat és millorar les condicions de seguretat en el conjunt de la xarxa.

A d’aquesta tasca, se suma el conjunt de reparació de desperfectes urgents en els trams ja protegits, com a conseqüència d’accions vandàliques, inclemències meteorològiques o circumstàncies imprevistes. Per a aquestes reparacions, l’entitat destina uns 200.000 euros.
L’import d’aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 883.776,9 euros i un termini estimat d’execució de dos anys, 2018 i 2019. Amb aquesta labor s’instal·laran més de 21,9 quilòmetres de tanca en diferents trams de la xarxa, que inclouen zones urbanes, de doble via, amb possibilitat de trànsit de vianants o circulació de vehicles en paral·lel a la línia fèrria, i punts de via única amb accessos d’ús rústic. La intervenció plantejada contempla la instal·lació de diferents tipus de tancament, segons la zona a protegir. Així mateix es preveu la neteja o desbrossament de la zona i posteriorment la instal·lació de tanca o proteccions, a més d’altres treballs, en funció de la tipologia del tancament.
Els primers treballs s’estan portant a terme en trams urbans. Fins al moment s’han completat diferents actuacions en l’accés a l’estació de Llíria, entre les estacions de Les Carolines-Fira i Campament, al costat del baixador d’Omet, i d’ací a poc temps s’actuarà en els trams que uneixen València Sud amb Paiporta i Sant Isidre.
Així mateix, s’ha programat la instal·lació de 7.925 metres de tanca a la Línia 1 (Bétera-Vilanova de Castelló); 4.125 metres a la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda); 8.395 metres en els trams comuns d’aquestes dues línies; i 1.500 metres en la Línia 3, que uneix Rafelbunyol i Aeroport.


 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment