2_146El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat pel diputat responsable de la plaça de bous, Toni Gaspar, i la titular d’Esports, Isabel García, va donar-li la benvinguda a l’equip espanyol de la Copa Davis durant la seua presentació a la Plaça de Bous de la capital del Túria. En aquest recinte, l’equip s’enfrontarà per a l’eliminatòria davant Alemanya, que es disputarà entre els dies 6 i 8 d’abril.

L’acte va comptar amb la presència del capità de l’equip espanyol, Sergi Bruguera, i els jugadors Pablo Carreño, Roberto Bautista, David Ferrer, Feliciano López i Rafa Nadal, qui torna a Espanya per a retenir el número u de la classificació mundial de tennis  després de la derrota de Federer davant Kokkinakis.

La Plaça de Bous ha completat en tan sols cinc dies la seua transformació per a acollir aquest esdeveniment esportiu.

La cessió d’aquest espai per part de la Diputació està valorada en 150.000 euros, inclosa la neteja i el manteniment del recinte, i forma part del full de ruta de l’equip de govern provincial de donar-li nous usos socioculturals a una plaça de bous que és un de les icones turístiques de la ciutat.

En paraules de Rodríguez, “la disputa d’aquesta eliminatòria de la Copa Davis en la Plaça de Bous és un esdeveniment de gran repercussió que posa en valor la rellevància d’un de les icones culturals i turístics de València, al mateix temps que confirma el nou impuls que des de la Diputació se li està donant al recinte com a contenidor de tot tipus d’esdeveniments, des de concerts musicals a espectacles de pressing catch o motocròs, i ara cites esportives com la Copa Davis”.

El compte arrere per a aquest assalt de la Davis entre espanyols i alemanys seguirà aquest dijous amb el sorteig de l’ordre dels partits, que tindrà lloc en l’Ajuntament de València i al que també assistirà el president de la Diputació. I el divendres arribarà el moment de la competició, que arrancarà en la pista de la plaça de bous a les 11.30 hores. La jornada inaugural comptarà amb dos partits d’individuals i el dissabte es disputarà la trobada de dobles. Si fóra necessari, l’eliminatòria es resoldria el diumenge en el recinte propietat de la Diputació.

En l’exterior del recinte taurí, Diputaciócomptarà amb un stand durant els dies de competició, de divendres a diumenge, en el qual s’oferirà informació dels serveis que presta la corporació, així com de l’oferta turística de les comarques valencianes, coordinada a través del Patronat Provincial de Turisme, i de l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’, el projecte cultural més ambiciós en els 200 anys d’història de la institució, que arreplega una selecció d’un centenar d’obres d’artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure o Equip Crònica, entre uns altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment