joventutDivendres que ve 13 d’abril, tindrà lloc una xerrada d’Educació Afectiva-Sexual a Bétera. Aquesta es portarà a terme al saló de plens del Castell de la localitat, cap a les 17.30 hores. La jornada va dirigida a joves d’entre 15 a 20 anys.
L’activitat està organitzada per la Regidoria municipal de Joventut, comptant amb la col·laboració de la Diputació de València.
La finalitat d’aquesta iniciativa és aclarir dubtes i donar a conéixer conceptes importants dins aquesta àrea. La psicòloga clínica de l’Institut Espill de València, Isabel Añó Miranda, serà l’encarregada d’impartir aquesta ponència.
Qüestions com saber enfrontar-se a la situació d’un embaràs, l’orientació sexual, tenir una relació emocional sana, enfrontar-se als problemes de parella o al com comença i com acaba una relació, són alguns dels temes que Isabel Añó tractarà al llarg de la vesprada.
Cal mencionar que l’Institut Espill és pioner a promoure la salut sexual i es constitueix com un dels impulsors de la sexologia a escala mundial. Així, és un centre especialitzat en el tractament de problemes psicològics i sexuals. El centre realitza tasques de promoció de l’Educació Sexual i la Salut. A més, porta a terme formació de professionals de la salut sexual a través del seu màster a la UNED. També desenvolupa labors d’Investigació.
Els sexòlegs de l’Institut Espill són especialistes que s’ocupen, a més del tractament de les dificultats i els trastorns sexuals, de brindar un assessorament perquè els éssers humans gaudisquen de la seua vida sexual plenament.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment