chef-1209161_960_720La Mancomunitat Camp de Túria prepara una nova edició del Curs de Manipulador d’Aliments del CDT (Centre de Turisme).

La pròxima jornada de formació serà próxim 8 de maig. El curs es portarà a terme de 09.00 a 14.00 hores en l’Edifici ‘La Cisterna’ de Vilamarxant. A d’aquest poden inscriure’s tots els veïns dels municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria i que estiguen en l’atur, com és el cas de Bétera. Aquesta classe és gratuïta.

Qui desitge més informació podrà cridar a la seu de la Mancomunitat al següent telèfon: 962 798 150.

Les inscripcions ja estan obertes per a qui vulga realitzar aquesta formació. Per apuntar-se es deurà acudir a la seu de la Mancomunitat (C / Pla de l’Arc, s / n Llíria) de forma presencial. També es pot formatizar en línia, a través de la pàgina web del Centre de Turisme (www.cdt.gva. és). En ambdós casos s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i del DARDE.

El certificat de manipulador capacita per a optar a llocs de treball en què es requerisca una qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de prevenir danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Per això, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment