chef-1209161_960_720La Mancomunitat Camp de Túria prepara una nova edició del Curs de Manipulador d’Aliments del CDT (Centre de Turisme).

La pròxima jornada de formació serà próxim 8 de maig. El curs es portarà a terme de 09.00 a 14.00 hores en l’Edifici ‘La Cisterna’ de Vilamarxant. A d’aquest poden inscriure’s tots els veïns dels municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria i que estiguen en l’atur, com és el cas de Bétera. Aquesta classe és gratuïta.

Qui desitge més informació podrà cridar a la seu de la Mancomunitat al següent telèfon: 962 798 150.

Les inscripcions ja estan obertes per a qui vulga realitzar aquesta formació. Per apuntar-se es deurà acudir a la seu de la Mancomunitat (C / Pla de l’Arc, s / n Llíria) de forma presencial. També es pot formatizar en línia, a través de la pàgina web del Centre de Turisme (www.cdt.gva. és). En ambdós casos s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i del DARDE.

El certificat de manipulador capacita per a optar a llocs de treball en què es requerisca una qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de prevenir danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Per això, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment