sopar lgtbiLa primera associació LGTBI del Camp de Túria, coneguda com a ‘Mirall‘, celebrarà divendres 13 d’abril el seu segon sopar de germanor. Es tracta d’un acte de convivència amb altres col·lectius LGTBI i associacions de la comarca.

Aquest sopar donarà el seu tret d’eixida cap a les 21.30 hores, al restaurant l’Alqueria de l’Eliana. El preu d’aquest és de 20 euros, els quals deuran ser abonats al següent compte bancari: ES04 3159 0056 12 2504653722. Posteriorment, s’haurà d’enviar un correu electrònic amb la còpia del rebut de l’ingrés a la direcció: mirall.campdeturia@gmail.com.

Cal recordar que el passat 13 de febrer de 2017 es presentava en societat a Bétera, fent un recorregut per altres municipis per a donar-se a conéixer entre els veïns del Camp de Túria. Aquest acte pretenia ser una plataforma perquè els veïns, i especialment els més joves, foren conscients que tenen a la seua disposició una nova plataforma per a fer valdre els seus drets.

La missió d’aquesta associació, pionera a la comarca, és lluitar pels drets LGTBI, donar suport i acompanyar a la persona i al seu entorn en els diferents processos als quals s’enfronta el col·lectiu, tant davant de l’administració com de la societat.

El col·lectiu ofereix informació sobre la seua agenda d’activitat, les línies d’ajuda obertes a tots els veïns, així com els seus objectius, entre els quals es troba el suport als més joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment