Imatge: Premsa Ajuntament Bétera

Imatge: Premsa Ajuntament Bétera

La Regidoria municipal d’Igualtat de Bétera ha incorporat una agent específica per a aquest departament. Es tracta d’Aida Rodríguez, qui s’ha incorporar recentment amb la finalitat d’impulsar el progrés i l’expansió de la igualtat d’oportunitats i de gènere en les organitzacions i institucions mitjançant l’avaluació de les actuacions i polítiques que es realitzen.

Aquesta acció s’emmarca dins la ‘Xarxa d’agents d’Igualtat’ que l’Institut valencià de les dones i per la Igualtat de Gènere, pertanyent a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha creat.

Aquesta xarxa compta amb un pressupost de 25.000€ en el cas del nostre municipi. L’agent treballarà estretament des del consistori per a dissenyar, coordinar i implementar projectes i campanyes d’acció positiva que tinguen en compte la igualtat d’oportunitats i de gènere en diferents àmbits i escenaris professionals.

D’altra banda, cal mencionar que entre les campanyes informatives a disposició dels ciutadans de la localitat, aquesta regidoria destaca en la difusió dels continguts en matèria d’igualtat, com per exemple el tríptic del I Pla d’Igualtat entre homes i dones. També es troba el full d’ajudes econòmiques per a víctimes de la violència masclista, amb el principal objectiu de promoure i integrar la igualtat en les polítiques municipals i prestar assessorament especialitzat a les dones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment