fallesDesprés de finalitzar fa unes setmanes les Falles 2018, les comissions falleres de Bétera es preparen per a un nou exercici faller.

Amb aquesta nova etapa, el somni de dos falleres es poden fer realitat. Doncs, la Junta Local Fallera de Bétera ha obert el termini perquè aquelles falleres i falleretes interessades puguen depositar la seua candidatura als seus casals per convertir-se en Fallera Major Infantil i Fallera Major de la localitat. D’aquesta manera, representarien als beterans durant l’exercici 2018- 2019.

Fins al pròxim 14 de Maig hi ha de temps per a presentar l’esmentada candidatura, dia en què els membres de la Junta obriran les candidatures amb tots els noms per a poder començar amb la selecció. En cada casal faller hi haurà disponible una bústia per depositar les candidatures a aquest alt càrrec faller.

Les noves representants seran les sisenes de la història del municipi en ostentar tal distinció. Els noms de les afortunades els coneixerem al mes de juny en cas d’haver de sol·licitar un jurat extern dia en què les actuals Falleres Majors de Bétera coneixeran a les seues succesores.

Per davant encara queden mesos d’actes de les actuals Falleres Majors, Luisa Motilla i Andrea Peinado. Caldrà esperar un temps per saber quines són les pròximes representants de les festes josefines de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment