WhatsApp Image 2018-04-06 at 12.41.58 PMEl pròxim 28 d’abril tindrà lloc la  Fira de l’Educació a Bétera. Aquesta s’instal·larà a l’esplanada de l’Albereda. Els estands romandran oberts d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores,

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament del municipi i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Doncs, els 15 establiments participants són membres de l’Associació.
Així, 11 negocis tindran un estand a la carpa. Allí, cadascun realitzarà diverses activitats. A més a més, 3 dels comerços oferiran diverses exhibicions a l’escenari del recinte instal·lat a la fira. D’altra banda també hi haurà un circuit d’educació viària, pintacares i castells unflables.

En la carpa, els visitants de l’esdeveniment podran trobar-se amb jocs amb paracaigudes, taller de creació de candeles de cera natural, exposició de calçat infantil, formació en xarxes socials (ús adequat), formació en estètica i maquillatge, taller de relaxació, taller de Patchwork, llibres de text, material i lectura, reiki o formació d’ensinistrament i tractament animal, entre d’altres.

Quant a l’escenari, hi haurà una experiència EME amb el mètode Montessori, botànica per a xiquets, balls, un Magic show in english i una MOMMYFIT masterclass de 40 minuts.

En definitiva, s’ha preparat un fum d’activitats per a totes les edats, principalment per als més menuts de la casa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment