P1130057En el torn de precs i preguntes del passat ple d’abril de Bétera el regidor del grup no adscrit, Pedro Gallén, va traslladar unes peticions de veïns que reclamaven algunes mesures de prevenció i seguretat a l’Avinguda Constitució per evitar l’excés de velocitat a la part final de l’esmentada via. El regidor Joano Baudés (Compromís) va indicar que s’estudiaria el cas.

Així mateix, Gallén també va comunicar una petició feta per part dels veïns de Torre en Conill, de peatonalitzar una part de la plaça Verdum, on aparquen els cotxes i ampliar la vorera. Baudés va comentar que també es miraria aquest assumpte però que el més propi seria que la mateixa associació de propietaris els informara de com voldrien adequar aquesta plaça. En aquest sentit, la regidora Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE) va recordar que una vegada al mes es té una reunió amb l’associació de propietaris i que Corcuera, el seu representant, és el canal de comunicació habitual per a saber què volen els veïns d’aquesta zona. En qualsevol cas, la regidora va declarar que es faria la consulta als tècnics per a fer alguna actuació en la plaça si es confirma que així ho volen els veïns.
D’altra banda, l’edil del grup no adscrit també va preguntar si s’havia fet alguna comprovació en les quatre noves fonts d’osmosi que certifique que tenen el nivell de nitrats acceptable. Ballesteros, va manifestar que les preses de mostres es fan en els punts habituals i no en aquestes fonts, ja que es dóna per fet que aquestes aporten una qualitat de l’aigua adequada. A més, Cristian Ballesteros també va recalcar que els estudis abans de portar-se a terme uns projectes es fan per part dels tècnics i no a l’atzar ni al lliure al vedrí.

A continuació vos deixem un vídeo amb les mocions presentades per Gallén:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment