fira comarques 2017El Patronat de Turisme de València ha tingut que traslladar la celebració de la Fira de les Comarques 2018 al primer cap de setmana de maig. Aquest canvi es deu a exigències de la tramitació contractual del muntatge de les instal·lacions necessàries per a la celebració de l’esdeveniment turístic comarcal.

L’esdeveniment estava previst en principi per al cap de setmana del 20 al 22 d’abril, segons es va informar en la sessió del Consell Rector del Patronat de Turisme.

El Patronat de Turisme ja s’ha posat en contacte amb tots els participants i col·laboradors als qui ha demanat disculpes per les molèsties que el canvi haja pogut ocasionar.

La Fira de les Comarques 2018 comptarà amb 43 casetes de destinació turística en l’esplanada de la Plaça de Bous de València, distribuïdes en grans espais comarcals, i amb 20 expositors d’empreses turístiques a l’interior del recinte. En la fira també participaran, a banda d’ Ajuntaments, un consorci de municipis, una associació de municipis i 12 mancomunitats de les comarques de València.

Bétera a la Fira de les ComarquesAquesta iniciativa està destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians.

L’any passat, entre altres propostes, el públic va poder gaudir d’activitats nàutiques, com paddle surf, en una gran piscina instal·lada en l’arena, així com diverses propostes d’escalada en un rocòdrom i fins i tot visites virtuals als principals recursos patrimonials amb l’ajuda de dispositius òptics de realitat augmentada. A més, el Patronat de Turisme va incentivar la visita als diferents espais de la fira amb un passaport a nombrosos premis relacionats amb les propostes turístiques presentades.

Quant a la comarca del Camp de Túria, diversos van ser els municipis que van participar en aquest esdeveniment, entre ells Bétera, on els coets i les alfàbegues van ser el principal ingredient oferit al seu espai.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment