4050dc90-b1a9-4487-a26c-da81c601a9e9El passat cap de setmana, 7 i 8 d’abril, va tindre lloc a Avilés (Astúries) el Campionat d’Espanya de Duatló a les categories elit, sub-23, júnior, cadet, grups d’edat i paratriatló. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Federació Espanyola de Triatló.

El marc principal de la competició va tornar a estar al centre d’Avilés i davant de l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça d’Espanya. La finalitat era intentar tornar a fer un esdeveniment dins de la ciutat, que vaja a més i que siga gaudit pels ciutadans.

IMG_7090En aquesta competició, va participar el Cea Bétera, aconseguint uns resultats per emmarcar. Doncs, Noèlia Juan va quedar subcampiona d’Espanya sub23, tercera absoluta. A més, Clàudia Montagut va aconseguir el premi Iberdrola al millor temps al segment de ciclisme. Ambdós s’han convertit en subcampiones d’Espanya Junior i sub23 per equips. El Cea va quedar tercer per equips en absolut.

Aquests triomfs són mostra del treball i la constància diària de les atletes. El CEA Bétera compta al llarg de l’any, amb entrenadors especialitzats en triatló tant per l’escola com per als cadets, júniors i adults. D’aquesta manera, el club està portant molt bona ratxa.

I és que no IMG_7089és la primera vegada que aquestes joves obtenen grans resultats. Noèlia Juan va aconseguir l’any passat ser subcampiona del Subcampionat d’Espanya de Duatló. Així mateix, Noèlia es va proclamar guanyadora absoluta del Campionat Autonòmic de Duatló en categoria femenina, celebrat a Onda el passat mes de febrer. Aquesta esportista va començar a l’escola de triatló de Bétera quan tenia 12 anys.

Per la seua banda, Claudia Montagut també formà part de les joves atletes que estan aconseguint la victòria en les diverses competicions. En febrer es proclamava subcampiona del Campionat Autonòmic de Duatló i al mes de març es convertia en subcampiona d’Espanya en Duatló de Llarga Distància, portat a terme a Oriola.

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment