14044485w(EFE) La direcció nacional del Bloc ha acordat emprendre un procés de recopilació d’informació sobre la campanya de les eleccions municipals de 2007 davant la investigació judicial secreta que intenta aclarir si es van cometre diversos delictes relacionats amb finançament il·legal.

En un comunicat després de la reunió de l’executiva, el partit nacionalista anuncia així mateix que, com a part implicada en el procés, demanarà al Consell General del Poder Judicial i al Tribunal Superior de Justícia valencià que faça públic aquell contingut del procediment que no afecte futures investigacions.
El Bloc assegura que ofereix la seua “total col·laboració amb la justícia per aclarir les informacions” aparegudes en els mitjans de comunicació des de finals del passat mes de març que relacionen a aquest partit i al PSPV-PSOE amb la possible comissió de diversos delictes relacionats amb el finançament il·legal de les seues campanyes electorals de 2007 a 2011.
La recopilació d’informació es porta a terme per part de les àrees d’Organització i Finances del partit, que treballen “amb el rigor, la cautela i la determinació que requereix l’exigència ètica del valencianisme progressista”.
Una vegada reunida aquesta documentació comença una segona fase per contrastar-la amb els responsables de campanya de 2007, unes comprovacions, segons el comunicat, relatives a despeses concretes i efectius que es van produir en aquest procés electoral, així com els “conceptes específics” relacionats amb els pagaments a l’empresa investigada Crespo Gomar.
Des del Bloc es lamenta no haver rebut encara cap “notificació o informació oficial” sobre la investigació judicial en curs i s’assegura que això els genera “indefensió” com a partit polític afectat per les informacions que emanen d’ella.
Així mateix, llancen un missatge a la ciutadania en general i als seus militants en particular del seu “compromís amb la integritat i l’honestedat” i asseguren que “no tots els partits són iguals quan es tracta de respondre davant de possibles irregularitats”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment