14046873w(EFE) Les emissions en proves de la nova televisió autonòmica valenciana, À Punt, començaran el pròxim de 25 d’abril, amb continguts infantils nous, programes rescatats de Canal 9 i alguna emissió en directe, amb l’objectiu de poder iniciar les emissions definitives “abans de l’estiu”.

Així ho ha anunciat en Les Corts Valencianes la directora general d’À Punt, Empar Marco, qui ha explicat que amb aquestes “proves tècniques” permetran als valencians situar la cadena en els seus comandaments a distància, provar “l’estabilitat del sistema” i fer els “ajustos” per a reparar les estacions de TDT.

Les emissions en proves, durant les quals segons ha alertat Marco pot “caure el senyal” o veure’s “de forma irregular” en alguns moments, permetrà també testar els nous sistemes que s’estan implantant en la nova cadena.

La directora general ha posat l’accent que les emissions, que es faran en alta definició i per a les quals es canviarà la capçalera i el sistema de multicontinuïtat, no suposaran la graella d’À Punt, i en elles s’anunciarà constantment que es tracta d’emissions en proves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment