medulaEl pròxim diumenge, 15 d’abril, l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera tornarà a acollir el Festival de Dansa Oriental a benefici dels malalts de Leucèmia ‘Tots units per la medul·la‘. Aquest esdeveniment que compta ja amb la seua tercera edició.

La iniciativa està organitzada per l’Escola de Dansa de Carolina Zablah amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.
El preu de les entrades, 6 euros, anirà destinat a l’Associació de Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana (ASLEUVAL). L’entrada es pot comprar al carrer Alfàbegues, 24 o cridant al 600.695.456. També hi haurà venda en taquilla abans de l’inici de l’acte.
Cal recordar que aquest festival es realitza en memòria de Salvador Carrasco, un jove del municipi que va perdre la vida fa quatre anys a causa de la Leucèmia.
Igual que en les passades edicions, a l’espectacle hi participaran un gran nombre de ballarines de totes les edats, grups complets i ballarines de dansa oriental molt conegudes en l’àmbit internacional. Hi haurà agrupacions tant de Bétera com d’altres municipis, així com de la capital del Túria, aportant al festival diversos estils de ball i música.
ASLEUVAL és una associació que treballa per ajudar els malalts que lluiten contra l’esmentada malaltia. L’entitat ajuda molt als malalts i a les seues famílies, ja que tenen cases d’acollida per als que vénen de fora i han de viure a València durant el tractament. També ofereixen ajuda psicològica i econòmica per a algunes despeses diàries de l’hospital, assegura Carolina Zablah.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment