book-419589_960_720Amb motiu de l’arribada del 23 d’abril, Dia del Llibre, la Regidoria municipal de Cultura de Bétera ha organitzat una primera Festa del Llibre per al cap de setmana del 20 al 22 d’abril.

El lloc escollit per a celebrar aquest esdeveniment d’oci i cultural és el de les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot, un lloc emblemàtic i ideal per a poder passejar i descobrir magnífics exemplars.

D’aquesta manera, s’ha preparat per al divendres 20 d’abril, al voltant de les 18.30 hores, la inauguració de l’exposició de fotopoemes ‘Canyes i fang’. Es tracta d’un homenatge gràfic i literari a l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez. L’Associació Artístic-Cultural Peloki ha sigut l’encarregada de fer possible aquesta mostra.

WhatsApp Image 2018-04-11 at 5.27.34 PMDissabte 21 d’abril, a les 12.00 hores, es portarà a terme un espectacle de Vicent Cortés que compta amb el nom de ‘Llibreaccions‘. Amb una durada aproximada de 60 minuts, aquest show va dirigit a tot el públic.

Així mateix, a les 12.45 hores, es presentarà el llibre de David Coronado Verdeguer ‘La Calderona’, editat per l’Eixam Edicions (col·lecció Major). En aquesta obra es descobreix el verdader origen del nom de la serra que popularment coneguem amb aquest homònim, en l’actualitat.

Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, tindrà lloc ‘Cervantes i el corral de comèdies’ de Rebombori Cultural. Aquest espectacle de 60 minuts també va dirigit a tot el públic.

Diumenge 22 d’abril, a les 11.30 hores, els iaios del municipi contaran contes populars de la seua infància, per a tots els allí presents.

Per a finalitzar, a les 12.45 hores, Marimba Marionetes oferirà un espectacle amb titelles i contes que porta per nom ‘El gran llibre dels xicotets misteris’.

L’entrada és gratuïta per a totes les activitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment