14052686w(EFE) L’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat d’una intoxicació alimentària associada al consum de clòtxina de la marca “Estrella Polar” a la Comunitat Valenciana, en concret, en un hotel de la localitat alacantina de Xàbia.

Els malalts evolucionen favorablement, segons informa la Conselleria de Sanitat, que no descarta nous casos.

Les dades del producte, per a avisar a altres consumidors, són clòtxines cuites congelades d’origen gallec. El nom del producte a l’etiqueta és “Mejillón media concha súper” i el lot el 010DOP-18. La data de consum preferents és 1/2020 i la de fabricació 19/01/18.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment