14051474w(EFE) Una start-up valenciana ha creat una plataforma web, sota el nom ‘School Mars‘ en la qual es pot puntuar i deixar opinions sobre la qualitat educativa dels centres escolars, una iniciativa amb la qual pretén convertir-se en el Tripadvisor espanyol de col·legis.

La pàgina web té com a finalitat ajudar a famílies i estudiants a trobar la millor opció educativa a través de comentaris i opinions sobre centres educatius preuniversitaris de tota Espanya.

A més, ofereix una eina de màrqueting educatiu perquè els col·legis puguen captar talent i noves matriculacions, segons ha informat l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI), que ha proporcionat la consultoria tècnica i les adaptacions tecnològiques necessàries per a millorar el funcionament de la plataforma i possibilitar la seua internacionalització a països com el Regne Unit.
En l’àmbit tecnològic, la web compta amb un cercador que permet accedir de forma instantània a tota la informació indexada.
La plataforma està desplegada sobre una infraestructura externa proporcionada per tercers, la qual cosa proporciona al sistema la capacitat de dimensionar adequadament per donar servei a una demanda de peticions creixent.
Amb la intervenció de l’Institut Tecnològic d’Informàtica, la plataforma compta amb noves funcionalitats com pàgines de col·legi, ciutat, província, millores de rendiment de la web i les modificacions necessàries per a la seua internacionalització.
A més del Regne Unit, la direcció de l’start-up valenciana té com a objectiu continuar creixent per altres països en què la inversió en Educació i Tecnologia és fonamental com són els EUA, Austràlia, Mèxic, Brasil i França.
La plataforma presenta eines tant per a usuaris, que poden llegir o escriure opinions sobre els centres educatius amb la intenció d’escollir la millor opció, com per les escoles, que poden publicar tot el referent al seu projecte educatiu, extraescolars, idiomes, noves tecnologies per captar talent i noves matriculacions.
Aquesta ja ha rebut més d’un milió de visites i compta amb més de 9.000 opinions sobre centres educatius d’Espanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment