carrera-betera-2Aquest dissabte donarà el tret d’eixida el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria d’asfalt. Llíria és el municipi encarregat d’encetar aquest esdeveniment esportiu, amb la cursa de Sant Vicent.

Les proves del circuit d’asfalt finalitzaran al mes de desembre amb la carrera de Nadal de Bétera, on es recorren uns 10 quilòmetres. Els corredors poden obtenir més informació al lloc web de la Mancomunitat, www.mancomunitatcampdeturia.es.

Com a novetat per a aquesta edició, des de l’organització s’ha decidit separar les proves d’asfalt de les de muntanya, el calendari es tancarà prompte.

Per tercer any consecutiu la Mancomunitat posa en marxa aquest circuit, que enguany ha batut totes les xifres de participació de corredors. Doncs, participaran al voltant de 300 corredors.

El circuit consta de 12 curses populars que es desenvoluparan en els municipis de la comarca. Els corredors hauran de superar almenys 8 proves perquè les seues marques siguen tingudes en compte en aquesta competició. Hi ha cinc categories en funció de l’edat dels runners: júnior, sènior, veterà A, B i C, que al seu torn se subdivideixen en masculina i femenina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment