camEl passat dissabte, 14 d’abril, la banda simfònica del Centre Artístic Musical (CAM) de Bétera va oferir el concert ‘Retrobem la nostra música‘.

L’esmentat concert s’emmarca dins d’un programa homònim que promou la Diputació de València, des de l’àrea de Cultura. Enguany, celebra la 39 edició i el seu objectiu principal és donar suport a bona part de les activitats musicals que neixen d’iniciatives municipals, d’associacions i societats musicals valencianes. Aquesta tasca va començar a principis de la dècada dels 80 del segle XX. A poc a poc s’ha anat estenent i desenvolupant, fins a arribar al treball que en l’actualitat s’està portant a terme.

Retrobem es considera, per part de la institució provincial, com el programa més ambiciós que arriba a més gent i que més recursos absorbeix de Promoció Musical. Aquest suposa fins a un 65% del pressupost dedicat a aspectes musicals dins del citat departament.

BenjaminEl programa s’orienta bàsicament a ajuntaments que desenvolupen programes musicals o escoles d’educands, sobretot, a entitats federades, com és el cas de Bétera.

Poden ser beneficiàries agrupacions com: societats musicals, corals, orquestres simfòniques, grups de corda, grups de tabal i dolçaina, grups de danses, etc.

Però aquest concert va ser doblement especial, ja que va comptar amb una sorpresa en el descans. Doncs durant aquesta pausa, es va presentar el logotip que representarà el 50 aniversari d’aquesta societat. La celebració d’aquest esdeveniment s’iniciarà durant la pròxima Santa Cecilia.

Logo centre atísticEl guanyador d’aquest logotip ha sigut Benjamín Carreres Sancho. Cal mencionar que Benjamín és dissenyador industrial. Fa aproximàdament un any, els veïns del municipi van poder gaudir de la seua primera exposició escultòrica, a l’Ajuntament vell de la localitat, sota el pseudònim carreresgraphic. Aquesta mostra d’escultures, ‘Segona vida’, estava realitzada amb material metàl·lic reciclat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment