bathtub-2485952_960_720El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV) ha publicat la convocatòria de les subvencions per a la millora de les condicions de l’interior dels habitatges del Pla Renhata, per a aquest 2018. Es tracta d’unes ajudes portades en marxa des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Amb aquestes ajudes es permet la reforma de banys, cuines i la millora de l’accessibilitat.

El termini de sol·licitud acaba el 10 de juliol i es podrà presentar qualsevol persona física, que siga propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat a la Comunitat Valenciana que tinga una antiguitat superior als 20 anys (excepte per a actuacions d’adaptació per a persones amb diversitat funcional), i que siga residència habitual i permanent del seu propietari, inquilí o usufructuari.
Enguany hi ha un increment de la xifra pressupostària, ascendint a 5.416.000 d’euros, amb la possibilitat d’ampliar-lo.
El procediment de concessió d’aquestes subvencions serà el de concurrència competitiva i les obres hauran d’estar finalitzades en el moment de la sol·licitud de les ajudes, i haurà d’haver iniciat amb posterioritat al dia 1 de gener de 2017.
El procediment de tramitació serà telemàtic, les sol·licituds, escrits i comunicacions es presentaran davant del Registre Electrònic i hauran d’estar signats electrònicament.
Les subvencions amb càrrec als fons de la Generalitat seran d’entre el 25% i el 35% del pressupost protegible fins a un màxim de 3.000 o 4.200 euros segons la baremació obtinguda.
El pressupost subvencionable no serà inferior a 2.000 euros ni superior a 12.000 euros, amb independència del pressupost real de les obres que pot ser més gran. Aquest any s’inclou una subvenció bàsica d’un 5% per a pagar els treballs tècnics previs a tots aquells que complisquen els requisits.
El termini màxim per a resoldre i publicar la resolució de les subvencions serà de sis mesos comptats a partir de la publicació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment