wifi 2El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va clausurar aquest dilluns una jornada tècnica, dirigida als ajuntaments, sobre ajudes europees en matèria de GDPR. Aquesta, s’emmarca dins de les tasques realitzades per la institució provincial per a ajudar als municipis valencians a gaudir dels avantatges d’aquests nous recursos imprescindibles en les ciutats intel·ligents.

Un altre dels assumptes tractats en la jornada va ser els requisits que l’Administració Local ha de complir, en l’àmbit tecnològic, per a l’adaptació al nou reglament europeu de Protecció de Dades (GDPR), de compliment obligatori a partir del 28 de maig.
wifiRodríguez va posar de manifest la importància dels ajuntaments perquè disposen de la informació necessària i que els seus tècnics estiguen al dia de les línies i programes que compten amb finançament europeu per a millorar els recursos i les eines tecnològiques dels seus municipis. El president va posar com a exemple la connectivitat wifi d’aquests municipis.
Aquesta jornada tècnica sobre finançament europeu en matèria de ciberseguretat, protecció de dades i xarxes wifi va reunir a prop d’un centenar d’alcaldes i personal tècnic dels ajuntaments amb la finalitat d’oferir assistència especialitzada i incrementar el coneixement sobre la Unió Europea en l’Administració Local.
L’objectiu de Diputació és que tots els municipis, independentment de la seua grandària, puguen comptar amb una xarxa wifi pública i de qualitat, com tenen els municipis capdavanters d’Europa.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment