articleEl Diari Oficial de la Generalitat Valenciana va publicar el passat dilluns, 9 d’abril, la convocatòria de L’Institut Valencià de la Joventut sobre les ajudes per a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut a la Comunitat Valenciana.

Unes ajudes destinades a l’exercici d’activitats de caràcter social i de voluntariat durant l’any 2018.

El termini de presentació de sol·licituds està finalitzant, ja que és de deu dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació en l’esmentat Diari Oficial.

Els destinataris d’aquestes ajudes han d’estar inscrits en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes van dirigides al finançament d’activitats de caràcter social i de voluntariat i no suposen l’exercici d’una activitat econòmica, entesa com l’oferta de béns i serveis destinada a la consecució d’un benefici econòmic, ni suposen un avantatge econòmic a favor d’empreses o entitats que puga falsejar la competència en els intercanvis comercials entre els estats membres.

Dia Europeu de la Informació Juvenil

Cal mencionar que l’IVAJ realitza diverses accions en benefici de la joventut. En aquest sentit, aquest dimarts 17 d’abril se suma a la celebració del Dia Europeu de la Informació Juvenil, una iniciativa organitzada per la Xarxa Europea ERYICA .

L’IVAJ participa en aquesta campanya utilitzant els hashtags: #RedSIJ # EYID2018 #youthinfo i #XarxaJove. A més, convida a informadors juvenils de la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil, professionals de joventut, associacions juvenils i usuaris d’aquests serveis a unir-se a la campanya en xarxes socials i a nombroses activitats per donar a conéixer la importància que té per a l’autonomia de les persones joves disposar d’informació completa, objectiva, fiable i comprensible.
Actualment, la Comunitat està interconnectada a través de 460 centres i punts d’informació juvenil que ofereixen serveis d’informació juvenil. En aquest sentit, alguns dels programes com Jove Oportunitat, comencen al centre municipal d’informació juvenil.
Aquests centres emeten el Carnet Jove, formen part de la xarxa amb descomptes en serveis culturals, esportius o de mobilitat i difonen programes com ‘Viu la solidaritat’, Erasmus + Joventut’ i molts altres recursos que es posen a disposició dels centres d’informació juvenil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment