WhatsApp Image 2018-03-31 at 18.18.11El passat 4 d’abril, l’edifici de l’Ajuntament Vell de Bétera (C/Major, 12) acollia la inauguració oficial de l’exposició ‘Frases morades‘, acomiadant-la el passat divendres, 13 d’abril. Aquesta mostra recopila frases de dones considerades com grans pensadores al llarg de la història.

A través de làmines, es mostren aquestes frases amb la finalitat de difondre el pensament feminista. Un pensament que, segons plasma el cartell de presentació d’aquesta mostra, històricament exigu i silenciat per l’hegemonia patriarcal.

L’èxit d’aquesta iniciativa ha propiciat que, del 23 al 27 d’abril, les làmines es traslladen a la Biblioteca de l’Institut d’Educació Secundària del municipi. Aquesta decisió conté un vessant educatiu, perquè els estudiants puguen conéixer millor aquestes figures importants de la història.

GloriaDoncs, moltes dones hi han contribuït a l’avanç de la societat. Per aquest motiu, es fa una selecció d’unes 100 frases on es pot intuir les seues inquietuds, motivacions i reflexions a diferents etapes de la història.

Les paraules de Gloria SteinemMargaret AtwoodJane Austen o NaomiWolf són algunes de les reflectides en aquest projecte.

L’Associació Pro Casa de la Dona és l’organitzadora i impulsora d’aquest projecte. L’associació s’implica en altres accions municipals dins d’aquesta àrea. Aquesta entitat pretén consolidar-se com un espai de participació on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar. En aquest sentit, l’associació realitza, al llarg de tot l’any, diverses activitats. Entre elles, cursos de formació d’empoderament i orientació laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment