Setmana dels MajorsEl pròxim dilluns, 23 d’abril, donarà el seu tret d’eixida la tradicional Setmana Sociocultural dels Majors Bétera. Aquesta conclourà diumenge, 29 d’abril.

Per a l’ocasió, com en cada edició, la Regidoria municipal de Drets Socials encapçalada per Raquel puig hi ha preparat un ampli ventall d’actes i activitats. Gran part d’aquestes estan coordinades per Marisol Conejero. Des del departament es convida a participar tot aquell que ho desitge, no sols als majors sinó també a aquells que vulguen acompanyar-los en aquests esdeveniments tan variats.
Així, es portarà a terme un taller per a cuidadors no professionals, un taller de memòria, un taller de Seguretat viària i un taller de Risoteràpia.
A més, hi haurà classes de ball i gimnàstica a la Malvarrosa, així com una excursió a Iàtova. D’altra banda també s’ha organitzat una exposició de fotografies i una conferència de Patrimoni Cultural.
L’humor tampoc hi faltarà en aquesta setmana. Aquest vindrà de la mà de Pepe Sandiego, qui oferirà una actuació especial per a tots els participants d’aquesta iniciativa. El show serà l’encarregat de ficar-li el punt final a les activitats.
Finalment, com no podria ser d’una altra manera, la part emotiva també estarà present amb l’homenatge que tindrà lloc divendres, 27 d’abril, a les parelles que compleixen les noces d’or.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment