14062146w(EFE) El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha finalitzat la seua visita oficial a la Xina amb la signatura d’un acord de cooperació amb les autoritats turístiques d’aquest país. La finalitat d’aquest conveni és augmentar el nombre de visitants xinesos a terres valencianes.

L’acord va ser signat a Pequín per Puig i el president de l’Acadèmia Xinesa de Turisme, Dai Bin. Es tracta del primer pas perquè la Comunitat Valenciana obtinga d’aqueixa institució el certificat de destinació ideal per als viatgers xinesos.
En aquest sentit, durant el mes de maig es produirà una nova reunió institucional a València entre representants turístics de la Xina i la Comunitat per a continuar aquest procés de certificació, que implica un treball d’adaptació al turista xinés d’hotels, museus i un altre tipus d’instal·lacions del sector.
L’objectiu en paraules de Puig és “intentar que a la fi d’any es puga produir aquesta certificació”, encara que va destacar que aquesta és només una de les moltes accions que la Comunitat ha de dur a terme per a atraure el turisme de la Xina, el mercat més gran emissor del món, amb 129 milions de viatges a l’exterior en 2017.
Impulsar el turisme xinés a la Comunitat ha sigut un dels principals objectius de Puig en la seua visita oficial de tres dies a la Xina, que també va incloure una reunió amb turoperadors en la qual el president va subratllar els llaços que uneixen a xinesos i valencians i les possibilitats que açò ofereix al sector.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment