architecture-3248375_960_720Les empreses valencianes ja poden sol.licitar la convocatòria d’ajudes Xec Tutories Internacionalització de l’Ivace.

Amb aquestes es pretén facilitar el desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec d’experts que col·laboren amb aquesta entitat i que assessoren a les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

“Recolzem amb fins al 90% dels costos de contractació del consultor o expert i facilitem a l’empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de durada, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional, el màrqueting digital internacional, les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional i l’expansió internacional d’start-ups”, ha explicat.
Com a novetat, enguany s’incorpora una nova tutoria per a ajudar a les empreses a revisar la seua estratègia d’internacionalització.
Les empreses interessades a rebre el Xec tutories internacionalització podran sol·licitar un màxim de dues tutories i seleccionaran el professional que els atendrà d’entre una Borsa d’Experts confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La Borsa d’Experts es pot consultar en la pàgina web d’Ivace.
Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50% a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment