casa cultEl grup de teatre “Pepeta Ricart” de Bétera torna aquest cap de setmana a pujar a l’escenari de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera. Així, dissabte 20 i diumenge 21 d’abril, mostrarà al públic el seu últim espectacle teatral titulat “¡¡¡Gol!!!”. L’actuació tindrà lloc al voltant de les 22:30 hores, cada nit. L’entrada és gratuïta.

En esta ocasió el muntatge ha estat dirigit per Jose Luis Delgado i interpretat per 17 actors de l’agrupació:  Sergio, Noelia, Mª José, Rita, Amparo C., Silvia, Amparo G., Ángel, Quico, Alfonso, Lucía i Balbina. Com ve sent habitual, Pepe i Manolo estaran al càrrec del so i la llum.

L’eix central de l’obra és la final del Campionat Mundial de Futbol que es va celebrar a la ciutat sud-africana de Johannesburg. El seu desenvolupament es porta a terme en quatre escenaris diferents: tres a l’interior i un en l’exterior, que es precisament en l’estadi on es juga la final.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment