casa cultEl grup de teatre “Pepeta Ricart” de Bétera torna aquest cap de setmana a pujar a l’escenari de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera. Així, dissabte 20 i diumenge 21 d’abril, mostrarà al públic el seu últim espectacle teatral titulat “¡¡¡Gol!!!”. L’actuació tindrà lloc al voltant de les 22:30 hores, cada nit. L’entrada és gratuïta.

En esta ocasió el muntatge ha estat dirigit per Jose Luis Delgado i interpretat per 17 actors de l’agrupació:  Sergio, Noelia, Mª José, Rita, Amparo C., Silvia, Amparo G., Ángel, Quico, Alfonso, Lucía i Balbina. Com ve sent habitual, Pepe i Manolo estaran al càrrec del so i la llum.

L’eix central de l’obra és la final del Campionat Mundial de Futbol que es va celebrar a la ciutat sud-africana de Johannesburg. El seu desenvolupament es porta a terme en quatre escenaris diferents: tres a l’interior i un en l’exterior, que es precisament en l’estadi on es juga la final.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment