feria comercio betera 11La Regidoria municipal de Comerç de Bétera-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi ja es troben preparant l’onzena edició de la pròxima Fira Comercial. Aquesta tindrà lloc de l’1 al 3 de juny, en el recinte de l’esplanada de l’Albereda.
La finalitat principal d’aquest esdeveniment és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial local. A més a més, serveix per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis del municipi, tant a veïns com a visitants.
El termini per a confirmar la participació en aquesta campanya finalitzarà dilluns 7 de maig, inclusivament. Aquesta confirmació deurà efectuar-se mitjançant un correu electrònic a la següent direcció d’e-mail: afic@betera.es. Dins del text del correu deurà indicar-se el següent: ‘Participe en la 11a Fira del Comerç’. També es pot confirmar cridant al telèfon 96 169 87 14, contactant amb Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en el mail: info@acbetera.com.
Aquell comerç o negoci que estiga interessat a participar en aquesta edició o desitge saber més al respecte, pot obtenir-la en la pròxima reunió informativa que s’ha organitzat. La reunió es portarà a terme dimecres 9 de maig, a les 15.00 hores, en les instal·lacions de l’edifici municipal de Casa Nebot (C/Estació, 5). En aquesta trobada es proporcionaran detalls sobre l’esmentada fira.
Com cada any, i hi haurà un bon nombre de propostes als estands ubicats a la carpa i diverses activitats a l’escenari ubicat al recinte, on els assistents podran gaudir i ser partícips dels actes.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment