WhatsApp Image 2018-04-11 at 5.27.34 PMTal com ja vos anunciàrem la setmana passada, demà divendres donarà el seu tret d’eixida la primera Festa del Llibre de Bétera. Un esdeveniment que es perllongarà fins a aquest diumenge, 22 d’abril, i que se celebra amb motiu de l’arribada del Dia del Llibre (23 d’abril). La festa està organitzada per la Regidoria municipal de Cultura.

El lloc escollit per a celebrar aquest esdeveniment d’oci i cultural és el de les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (C/estació, 5), un lloc emblemàtic i ideal per a poder passejar i descobrir magnífics exemplars. L’entrada és gratuïta per a totes les activitats.

D’aquesta manera, aquest divendres 20 d’abril, al voltant de les 18.30 hores, es portarà a terme la inauguració de l’exposició de fotopoemes ‘Canyes i fang’. Es tracta d’un homenatge gràfic i literari a l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez. L’Associació Artístic-Cultural Peloki ha sigut l’encarregada de fer possible aquesta mostra.
Dissabte 21 d’abril, a les 12.00 hores, es desenvoluparà un espectacle de Vicent Cortés que compta amb el nom de ‘Llibreaccions‘. Amb una durada aproximada de 60 minuts, aquest show va dirigit a tot el públic.
Així mateix, a les 12.45 hores, es presentarà el llibre de David Coronado Verdeguer ‘La Calderona’, editat per l’Eixam Edicions (col·lecció Major). En aquesta obra es descobreix el verdader origen del nom de la serra que popularment coneguem amb aquest homònim, en l’actualitat.
Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, tindrà lloc ‘Cervantes i el corral de comèdies’ de Rebombori Cultural. Aquest espectacle de 60 minuts també va dirigit a tot el públic.
Diumenge 22 d’abril, a les 11.30 hores, els iaios del municipi contaran contes populars de la seua infància, per a tots els allí presents.
Per a finalitzar, a les 12.45 hores, Marimba Marionetes oferirà un espectacle amb titelles i contes que porta per nom ‘El gran llibre dels xicotets misteris’.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment