14022901w(EFE) Bombers del Consorci Provincial d’Alacant van alliberar les parts íntimes d’un home que tenia col·locat un anell d’acer en una part del membre viril i que havia acudit a un centre hospitalari perquè li empresonava.

La intervenció dels bombers del Parc Comarcal del Baix Vinalopó es va produir a la vesprada del dimecres a l’Hospital del Vinalopó, a Elx, on s’havia traslladat l’home per ser atès perquè no podia extreure la volandera i, pel que sembla, el penis presentava absència de reg sanguini.

Els bombers van utilitzar una xicoteta serra d’alta precisió, tipus Dremel, per retirar completament l’anell, una actuació que va durar aproximadament uns vint minuts, segons han relatat a Efe fonts del Consorci.

Fonts pròximes al cas han assenyalat que l’home ja ha rebut l’alta mèdica.

Aquesta no és la primera intervenció d’aquest tipus que realitza els bombers del Consorci Provincial d’Alacant, ja que al febrer de 2016 van alliberar aquestes parts d’un altre home que s’havia col·locat quatre anells d’acer a la base del membre viril.

En aquesta ocasió, els bombers van emprar també l’esmentada miniradial i, amb molta cura i refrigerant la zona contínuament amb sèrum fisiològic per la calor que generava el fregament, van practicar 8 talls (dos per cèrcol) per solucionar el “delicat” problema sense més contratemps.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment