WhatsApp Image 2018-04-18 at 19.13.05El pròxim dilluns, 23 d’abril, l’edifici de l’Ajuntament vell de Bétera (C/Major, 12) inaugurarà oficialment una exposició sobre Astronomia. Sota el nom ‘El universo para que lo descubras‘, romandrà al municipi fins divendres, 27 d’abril. Qui desitge visitar-la podrà fer-ho en horari de 17.30 a 19.30 hores.

Fa més de 400 anys des que Galileu Galilei va realitzar la primera observació astronòmica amb un telescopi i, des de llavors, han estat molts els avenços tecnològics que permeten obtenir múltiples dades de l’Univers.

Aquesta mostra fotogràfica pretén apropar l’astronomia al públic general a través d’imatges obtingudes amb satèl·lits i telescopis situats a diferents països.

L’exposició es divideix en quatre grans blocs: sistema solar, estrelles i nebuloses, galàxies i univers. Les fotografies s’acompanyen d’explicacions científiques i cites literàries.

Aquesta mostra itinerària es pot sol·licitar mitjançant la web del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques), entitat promotora d’aquesta iniciativa.

Els encarregats d’organitzar aquesta exposició a Bétera ha sigut l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC), amb la col·laboració especial de l’Ajuntament del municipi. Aquesta activitat forma part de la finalitat d’aquesta entitat de què la ciència comence a formar part de les inquietuds de la gent. Doncs, es tracta d’una entitat que compta amb quasi dos anys de vida, oferint diverses propostes lúdic-educatives al municipi. Un altre dels pròxims esdeveniments preparats per ASSTEC és la conferència ‘El camí de la detecció de les Ones gravitatòries i la seua trobada amb la llum’, prevista per al 4 de maig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment