AMORS DE TARDOR -PER- (TAR)Bétera (1)El pròxim 5 de maig, l’Ateneu, centre cívic i cultural de Bétera acollirà el recital i presentació del llibre de poemes ‘Amors de tardor’. Es tracta d’un llibre de poemes escrit per Joan Francesc Peris i Garcia.
El poeta obri el seu cor i mostra tot el seu afecte pels paisatges, tota la sensibilitat d’una ànima enamorada i tota la seua dolçor davant el pas de la vida. Està trencant radicalment els prejudicis que ens havíem pogut imaginar sobre el seu temperament i sobre els seus sentiments. A diferència de notes de premsa i d’articles escrits al llarg d’anys de política, el registre i la veu poètica ha sorgit d’un indret especial i íntim. Les reaccions als poemes que escrivia de manera privada i que fa dos anys es va animar a penjar al seu mur de Facebook van motivar-lo fins que l’eclosió final hi ha sigut la publicació d’aquest poemari a càrrec d’Onada.
Joan Francesc Peris va publicar en l’any 2007, ‘El País Valencià serà d’esquerres (i verd) o no serà’. Llicenciat a la Universitat de València. Professor de Geografia i Història en l’ensenyament secundari, en els darrers temps ha combinat l’activitat política, sindical i docent, amb el conreu de la poesia íntima i de l’experiència. Aquest ‘Amors de tardor’ és el seu primer recull de poemes que hi veu la llum, sota Onada edicions.
L’acte de presentació, a càrrec de Rosa Sandiego, comptarà amb la seua presència i intervenció. Així, Peris portarà a terme un recital poètic acompanyat del violinista Lluís Viñó.
La jornada donarà el seu tret d’eixida cap a les 19.30 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment