P1130127Eren poc més de les 19.00 hores quan, aquest divendres, donava el seu tret d’eixida la 1ª Festa del Llibre a Bétera.

En una de les sales de l’edifici de Casa Nebot (C/estació, 5), s’inaugurava l’exposició de fotopoemes ‘Canyes i fang’. Amb aquesta mostra, es realitza un homenatge gràfic i literari a l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez. L’Associació Artístic-Cultural Peloki ha sigut l’encarregada de fer possible aquesta exposició on imatges de paisatges espectaculars de l’Albufera, entre d’altres, acompanyats de versos són els principals protagonistes.

Pili, Rosario, Mari Carmen, Maite, Susana i Jesús són alguns dels artistes d’aquest projecte.

P1130196Durant la inauguració, la vessant poètica d’aquesta agrupació (Paloma García, Nacho Llàcer i Esperanza Suáres) van recitar una sèrie de poemes de grans autors com Gloria Fuertes o Federico García Lorca, entre molts altres. D’aquesta manera, els allí presents van poder gaudir de magnífiques paraules que a tots els va transportar fins al moment que el poeta descriu als seus versos.

Per tancar la jornada, Esperanza i Nacho van cantar ‘Caminante no hay camino’ de Antonio Machado, poema que va ser adaptat a canço pel cantautor Joan Manuel Serrat.

La mostra P1130208de fotopoemes es podrà visitar fins a aquest diumenge, 22 d’abril.

D’altra banda, aquest dissabte 21 d’abril, a les 12.00 hores, es desenvolupava també un espectacle de Vicent Cortés que compta amb el nom de ‘Llibreaccions‘. Un show dirigit a tot el públic.

Així mateix, a les 12.45 hores, es presentava el llibre de David Coronado Verdeguer ‘La Calderona’, editat per l’Eixam Edicions (col·lecció Major). En aquesta obra es descobreix el verdader origen del nom de la serra que popularment coneguem amb aquest homònim, en l’actualitat.

P1130147Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, tindrà lloc ‘Cervantes i el corral de comèdies’ de Rebombori Cultural. Aquest espectacle de 60 minuts també va dirigit a tot el públic.

Diumenge 22 d’abril, a les 11.30 hores, els iaios del municipi contaran contes populars de la seua infància, per a tots els allí presents.

Per a finalitzar, a les 12.45 hores, Marimba Marionetes oferirà un espectacle amb titelles i contes que porta per nom ‘El gran llibre dels xicotets misteris’.

En definitiva, un bon nombre d’activitats per celebrar el ‘Dia del llibre’ (23 d’abril).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment