Setmana dels MajorsAquest dilluns, 23 d’abril, comença la tradicional Setmana Sociocultural dels Majors Bétera. Aquesta conclourà el pròxim diumenge, 29 d’abril.

Durant aquest dies es portarà a terme un taller per a cuidadors no professionals, un taller de memòria, un taller de Seguretat viària i un taller de Risoteràpia.

A més, hi haurà classes de ball i gimnàstica a la Malvarrosa, així com una excursió a Iàtova. D’altra banda també s’ha organitzat una exposició de fotografies i una conferència de Patrimoni Cultural.

L’humor tampoc hi faltarà en aquesta setmana. Aquest vindrà de la mà de Pepe Sandiego, qui oferirà una actuació especial per a tots els participants d’aquesta iniciativa. El show serà l’encarregat de ficar-li el punt final a les activitats.
Finalment, la part emotiva també estarà present amb l’homenatge que tindrà lloc divendres, 27 d’abril, a les parelles que compleixen les noces d’or.

D’aquesta manera, la Regidoria municipal de Drets Socials encapçalada per Raquel puig hi ha preparat un ampli ventall d’actes i activitats. Gran part d’aquestes estan coordinades per Marisol Conejero. Des del departament es convida a participar tot aquell que ho desitge, no sols als majors sinó també a aquells que vulguen acompanyar-los en aquests esdeveniments tan variats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment