WhatsApp Image 2018-04-22 at 13.59.25Amb motiu del Dia del llibre que es celebra aquest dilluns, 23 d’abril, Bétera va acollir el passat cap de setmana la 1ª Festa del llibre. Aquesta iniciativa va donar el seu tret d’eixida, com ja vos vam informar, divendres amb una expossició de fotopoemes dedicats a Blasco Ibáñez i un recital, a càrrec de l’associació artístic-cultural Peloki.

La festa seguia amb la realització d’alguns dels actes previstos. Així, dissabte 21 d’abril es desenvolupava també un espectacle de Vicent Cortés que compta amb el nom de ‘Llibreaccions‘. Un show dirigit a tot el públic.

WhatsApp Image 2018-04-22 at 12.15.43Així mateix, a les 12.45 hores, es presentava el llibre de David Coronado Verdeguer ‘La Calderona’, editat per l’Eixam Edicions (col·lecció Major). En aquesta obra es descobreix el verdader origen del nom de la serra que popularment coneguem amb aquest homònim, en l’actualitat.

La regidora de Cultura i l’alcaldessa de Bétera, Raquel Puig i Cristina Alemnay, no van voler pedre’s aquestes activitats.

Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, va tindre lloc ‘Cervantes iWhatsApp Image 2018-04-22 at 12.16.55 el corral de comèdies’ de Rebombori Cultural. Aquest espectacle de 60 minuts també va dirigit a tot el públic.

Per a finalitzar, diumenge 22 d’abril, a les 12.45 hores, Marimba Marionetes va oferir un espectacle amb titelles i contes que porta per nom ‘El gran llibre dels xicotets misteris’.

En definitiva, un bon nombre d’activitats per celebrar aquesta efemèride.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment