Duatló 4El Cea Bétera torna a oferir-nos bones notícies. Doncs, aquest passat cap de setmana, l’equip femení va obtenir diversos triomfs.

En primer lloc, dissabte 21 d’abril, el grup va quedar com a terceres d’Espanya en la prova de duatló. Va suposar un contrarellotge per equips, amb la participació de Diana Pérez, Clàudia Montagut, Noelia Juan i Sandra Piera. Aquestes van realitzar una grandíssima prova, segons ens informen des del club.

Duatlço 3D’altra banda. diumenge 22 d’abril, van aconseguir ser campiones d’Espanya de Duatló de relleus. Claudia, Sandra i Noelia van fer una prova espectacular per guanyar el títol en un ajustadíssim esprint final de Sandra.

A més, cal mencionar que Noelia va obtenir el premi Iberdrola al realitzar el millor segment de bici de la prova.

El campionat es va portar a terme a Soria.

Les xiques d’aquest club compten amb un gran potencial, ja que porten mott de temps comptant amb premis i èxits. Cal destacar que el 35% de socis del club són xiques, dels 250 membres que hi han en l’actualitat.duatló 2

El Club del CEA Bétera és des dels seus inicis un club dinamitzador de moltes activitats. En el triatló té xiquets des dels 6 anys fins a persones que superen els 50 anys. En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, té un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores.Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports ens han brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

duatló

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment