banner_ruta_ciclo_turistaLa Regidoria municipal de Cultura de Bétera ha organitzat la 1a Ruta Ciclo Turista pel Patrimoni Cultural de la localitat.

Aquesta marxa amb bicicleta tindrà lloc el pròxim diumenge, 29 d’abril, a partir de les 10.00 hores. Durant la ruta es visitiarà el jaciment Romà de l’Horta Vella, La Torre Bofilla i l’alqueria de Bofilla.

Durant la jornada es comptrarà amb la presència de l’arqueòleg Josep Burriel Alberich. Aquest explicarà, de primera mà, tota la història i treballs realitzats en els dos jaciments.

Amb una dificultat mitjana, aquesta activitat està dirigida a major de 8 anys. La participació és gratuïta. Està previst que la marxa dure unes tres hores i mitja, amb parades incloses. Qui desitge realitzar aquesta ruta deurà enviar un correu electrònic a la següent direcció: programacioncultural@betera.es.

Segons s’indica en les recomanacions, els participants han de portar casc per a anar en la bicicleta. A més. també cal dur crema de protecció solar i gorra, així com aigua i menjar per a esmorzar.

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment