En la línea de fuegoEl pròxim divendres, 27 d’abril, les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà el col·loqui. ‘Vivència Policial, aspectes jurídics i psicològics de la realitat de les actuacions policials amb armes de foc’. Aquesta jornada donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 09.00 hores i finalitzarà cap a les 14.00 hores.

El citat col·loqui servirà per presentar el llibre ‘En la linia de foc‘.  Mitjançant aquest llibre es pot conéixer testimonis i manifestacions que neixen de policies locals, autonòmics, nacionals, guàrdies civils i fins i tot d’agents privats. Tots van ser brutalment agredits. Molts van resultar ferits de gravetat, altres van presentar lesions de menor entitat i alguns fins i tot van tornar il·lesos a sa casa.

Alguns dels que han confiat als autors tan íntimes i vitals experiències van aconseguir abatre als seus agressors, acabant en ocasions amb les seues vides o ferint-los per neutralitzar el risc.

En aquesta iniciativa intervindran Alejandro Campos, Fernando Carrillo i Ernesto Pérez Vera, aquest últim un dels autor de l’exemplar amb Fernando Pérez Pacho.

Qui desitge assistir a aquesta cita podrà enviar una direcció de correu electrònic a la següent direcció: formacionentiropolicial2@gmail.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment