metro bétera 2Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) inicia avui dimarts la comercialització de la seua nova Targeta Jove. Es tracta de la tuiN Jove. Aquesta és una targeta personalitzada que permet que els joves, fins a 30 anys inclusivament, puguen gaudir d’un 15% de descompte sobre la targeta moneder tuiN en Metrovalencia i el bo de 10 viatges al TRAM d’Alacant.

Per a les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que gaudeixen els seus membres.

Els clients preferents de la targeta són les persones de fins a 30 anys, sense edat mínima per al seu ús. Aquests clients representen a València un 45% dels usuaris del metro i tramvia, ia Alacant un 12% (el percentatge és menor per no incloure els usuaris exclusius de la Zona TAM, que ja disposen de descomptes a través d’altres títols).

La nova Targeta Jove es carrega en una targeta sense contacte personalitzada, amb un disseny específic per a cada explotació, que es pot sol·licitar en els Espais i Punts de l’Client en Metrovalencia ia les estacions servides del TRAM d’Alacant.

D’aquesta manera, amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport, permet aplicar una bonificació del 15% sobre la targeta moneder tuin en el moment de càrrega del saldo.

Aquesta targeta intel·ligent té, a més, diversos avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular gaudeix del descompte des del primer euro de consum; per contra, la targeta té un límit de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del qual el titular viatja gratis la resta del mes. D’aquesta manera, pot viatjar tot l’any i gaudir dels seus avantatges sense haver de canviar de títol segons l’ús que faci del mateix.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment