PRESENTACIO_A_PUNT_FOTO_1(EFE) La nova televisió pública valenciana, À Punt, inicia avui a les 08.00 hores les emissions en proves, amb l’objectiu d’acabar de fer els ajustos tècnics necessaris i detectar talls o irregularitats en l’emissió.

Transcorreguts 1.609 dies des que l’anterior Consell tancara Radiotelevisió Valenciana (RTVV) , els valencians podran tornar a veure des d’este dimecres en els seus televisors unes emissions l’objectiu de les quals és fer els ajustos tècnics necessaris per a començar al més prompte possible les emissions definitives.

Durant aquestes proves, en horari des de les 08.00 fins a les 22.30 hores, es podran veure programes de l’antiga RTVV, com a documentals, partides de pilota valenciana i certàmens de bandes de música, a més de continguts infantils nous procedents de la web de la cadena pública.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, ja va alertar el passat 11 d’abril en Les Corts que durant aquwstes emissions, que es faran en alta definició, el senyal televisiu es pot tallar o veure de forma irregular, i va explicar que s’anunciarà constantment que es tracta d’emissions en proves.

L’objectiu és poder iniciar les emissions televisives definitives de la manera “lo més ràpid i àgil posibl”, abans de l’estiu.

Els canals de referència per a tornar a sintonitzar els comandaments a distància dels televisors són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant, i tant el 57 com el 39 en la província de València.

La nova cadena pública hi ha assenyalat en un comunicat que els que detecten problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o tinguen algun problema de recepció, poden contactar amb À Punt en el correu electrònic tdt\@cvmc.es.

D’altra banda, la ràdio pública autonòmica incorporarà a partir d’este dijous, 26 d’abril, el seu informatiu de referència, que es denominarà “Les noticies del mat”, s’emetrà de 7 a 10 hore, i estarà presentat per Elpídia Bellver, periodista de la redacció d’À Punt.

Aquest informatiu matinal inclourà informació general, de servicis i d’agenda cultural, així com esports i una tertúlia d’actualitat, que ocuparà l’última hora.

La ràdio d’À Punt va començar a emetre en proves el passat 13 de novembre, i des de l’11 de desembre ho fa de manera definitiva, amb una graella formada per diversos programes i un magacín matinal, als que el 5 de març es van sumar butlletins informatius cada hora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment