wheelchairs-79604_960_720El ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ ha publicat la convocatòria de les ajudes a entitats locals i entitats sense ànim de lucre valencianes que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l’activitat física i l’esport. Aquestes ajudes les convoca la Conselleria d’Educació.

Es consideren col·lectius de la diversitat, als efectes de la convocatòria, aquells que pateixen discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere, religió, creença, ètnia, cultura, llengua, situació de pobresa, discapacitat o diversitat funcional o qualsevol altra condició que siga motiu d’intolerància.

La sol·licitud de presentació telemàtica estarà accessible a través de la seu electrònica de la Generalitat Valenciana, https://sede.gva.es, en l’apartat d’ajudes, beques i subvencions en el procediment corresponent a aquesta convocatòria.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 15 de maig de 2018. Les actuacions hauran de dur-se a terme en el període comprés entre l’1 de gener i el 30 d’octubre de 2018.

Segons el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, s’ha incrementat en un 227 % les ajudes per a la integració social de persones a través de l’esport.

En la convocatòria de 2017 la Conselleria va destinar a aquestes subvencions 110.000 euros, mentres que en la convocatòria de 2018 es destinen 360.000 euros.

Cal recordar que aquestes ajudes es van convocar per primera vegada l’any passat i es van destinar a 37 entitats: 10 pertanyien a la província d’Alacant, 4 a la de Castelló i 23 a la de València. Així mateix, d’aquestes 37 entitats, 24 eren sense ànim de lucre, 7 clubs esportius, 5 entitats locals i 1 federació esportiva.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment