Fira educacióDemà dissabte, 28 d’abril, tindrà lloc la  Fira de l’Educació a Bétera. Aquesta s’instal·larà a l’esplanada de l’Albereda. Els estands romandran oberts d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament del municipi i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Doncs, els 15 establiments participants són membres de l’Associació.
Així, 11 negocis tindran un estand a la carpa. Allí, cadascun realitzarà diverses activitats. A més a més, 3 dels comerços oferiran diverses exhibicions a l’escenari del recinte instal·lat a la fira. D’altra banda també hi haurà un circuit d’educació viària, pintacares i castells unflables. El nostre diari també hi estarà present.

En la carpa, els visitants de l’esdeveniment podran trobar-se amb jocs amb paracaigudes, taller de creació de candeles de cera natural, exposició de calçat infantil, formació en xarxes socials (ús adequat), formació en estètica i maquillatge, taller de relaxació, taller de Patchwork, llibres de text, material i lectura, reiki o formació d’ensinistrament i tractament animal, entre d’altres.

Quant a l’escenari, hi haurà una experiència EME amb el mètode Montessori, botànica per a xiquets, balls, un Magic show in english i una MAMIFIT masterclass de 40 minuts.

En definitiva, s’ha preparat un fum d’activitats per a totes les edats, principalment per als més menuts de la casa.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment