WhatsApp Image 2018-04-27 at 14.18.39Avui divendres a les 12.00 hores hi ha hagut una altra concentració de rebuig a la sentència judicial de la ‘Manada‘, impulsada per associacions feministes. Aquesta també hi ha sigut a les portes del consistori de Bétera, on la corporació i treballadors s’han sumat.

Ahir dijous, va tindre lloc la primera concentració, convocada per les associacions feministes d’Espanya. Desenes de miles de persones es manifestaren a diverses ciutats espanyoles en WhatsApp Image 2018-04-27 at 14.19.54protesta per la decisió de l’Audiència Provincial de Navarra, al cri del “No es No”.

D’altra banda, centenars de persones van abarrotar ahir la plaça de l’Ajuntament de València i més tard el carrer Colom, davant la Delegació del Govern, en l’acte convocat a través de xarxes socials, com una concentració de suport a la víctima i de protesta.

A més, avui prop de mig miler de persones s’han concentratWhatsApp Image 2018-04-27 at 14.20.31 aquest divendres davant els jutjats de València.

Entre els manifestants hi havia representants de diversos col·lectius feministes, així com representants polítics i multitud de treballadors de la Ciutat de la Justícia, majoritàriament dones.

Els assistents han exhibit una pancarta amb el lema “No és abús, és violació”, han trencat fotografies dels condemnats i han corejat lemes com “tranquil·la germana, aquí està el teu ramat”

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment