WhatsApp Image 2018-04-27 at 14.18.39Avui divendres a les 12.00 hores hi ha hagut una altra concentració de rebuig a la sentència judicial de la ‘Manada‘, impulsada per associacions feministes. Aquesta també hi ha sigut a les portes del consistori de Bétera, on la corporació i treballadors s’han sumat.

Ahir dijous, va tindre lloc la primera concentració, convocada per les associacions feministes d’Espanya. Desenes de miles de persones es manifestaren a diverses ciutats espanyoles en WhatsApp Image 2018-04-27 at 14.19.54protesta per la decisió de l’Audiència Provincial de Navarra, al cri del “No es No”.

D’altra banda, centenars de persones van abarrotar ahir la plaça de l’Ajuntament de València i més tard el carrer Colom, davant la Delegació del Govern, en l’acte convocat a través de xarxes socials, com una concentració de suport a la víctima i de protesta.

A més, avui prop de mig miler de persones s’han concentratWhatsApp Image 2018-04-27 at 14.20.31 aquest divendres davant els jutjats de València.

Entre els manifestants hi havia representants de diversos col·lectius feministes, així com representants polítics i multitud de treballadors de la Ciutat de la Justícia, majoritàriament dones.

Els assistents han exhibit una pancarta amb el lema “No és abús, és violació”, han trencat fotografies dels condemnats i han corejat lemes com “tranquil·la germana, aquí està el teu ramat”

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment