WhatsApp Image 2018-04-27 at 09.23.51Avui divendres, 27 d’abril, les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera han acollit el col·loqui. ‘Vivència Policial, aspectes jurídics i psicològics de la realitat de les actuacions policials amb armes de foc’. Aquesta jornada ha donat el seu tret d’eixida al voltant de les 09.00 hores i finalitzaràva cap a les 14.00 hores.

El citat col·loqui ha sigut presentat per l’alcaldessa del municipi, Cristina Alemany. A més, ha servit per presentar el llibre ‘En la linia de foc‘.  Mitjançant aquest llibre es pot conéixer testimonis i manifestacions que neixen de policies locals, autonòmics, nacionals, guàrdies civils i fins i tot WhatsApp Image 2018-04-27 at 15.57.12d’agents privats. Tots van ser brutalment agredits. Molts van resultar ferits de gravetat, altres van presentar lesions de menor entitat i alguns fins i tot van tornar il·lesos a sa casa. Alguns dels que han confiat als autors tan íntimes i vitals experiències van aconseguir abatre als seus agressors, acabant en ocasions amb les seues vides o ferint-los per neutralitzar el risc.

Al llarg de la jornada han intervingut Alejandro Campos, Fernando Carrillo i Ernesto Pérez Vera, aquest últim un dels autors de l’exemplar amb Fernando Pérez Pacho.

A la cita han assistit un bon nombre de policies de la localitat i d’altres poblacions que no han volgut perdre’s aquest esdeveniment tan destacat per al sector policial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment