P1130507Aquest dissabte al matí ha arrancat la 1ª Fira de l’Educació. Aquest esdeveniment ha tingut molt bona acollida per part dels veïns del municipi. Centenars de persones han visitat els expositors instal·lats a l’Albereda de Bétera i han participat en les diverses activitats que els comerços locals del municipi han preparat per a l’ocasió.

Al boltant de les 11.00 hores, el regidor de comerç, Augusto Sevilla, i el regidor d’Educació, Fernando Cantarino, passejaven pel recinte saludant als establiments participants. Durant el trajecte hi han estat acompanyats pel regidor del grup no adscrit, pedro Gallén, i representants de la directiva de l’Associació de Comerciants de Bétera, David Carrasco i Julio Navarro. A més, al llarg de la jornada també hi han acudit altres regidors i autoritats locals.

P1130514Aquesta fira seguirà a la vesprada de 17.00 a 21.00 hores.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament del municipi i l’Associació de Comerciants (ACB). Doncs, els 15 establiments participants són membres de l’entitat.

En els sstand continuaran realitzant-se diverses activitats. A més a més, hi haurà exhibicions i diverses animacions.

En la carpa, els visitants de l’esdeveniment podran trobar-se amb jocs amb paracaigudes, taller de creació de candeles de cera natural, exposició de calçat infantil, formació en xarxes socials (ús adequat), formació en estètica i maquillatge, taller de relaxació, taller de Patchwork, llibres de text, material i lectura, reiki o formació d’ensinistrament i tractament animal, entre d’altres.


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment