sosEl Club Natació SOS Bétera està d’enhorabona. Els nadadors de les categories infantil i cadet del club van participar el passat cap de setmana, 21 i 22 d’abril, en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme celebrat a Alacant.
Així, van ser quarts en la general conjunta, després de fer front als millors equips de la Comunitat. D’aquesta manera, van aconseguir pujar al podi en els relleus en la gran majoria de proves en les dues categories. A més, quant a mèrits individuals, cal destacar el de Lola Caballero (quatre ors) i Andrea Sanfeliu (dos bronzes).
sos 2Els participants en categoria cadet van ser Lola Caballero, Andrea Sanfeliu, Aitana Moltó, Andreu Gómez, Matias de Mello, Emma Abril, Arnau de la Cuadra, Rebeca Crespo, Zoe Guerrero, Guillem Arnal i Daniel González. En categoria infantil, Carola Francés, Clara Fabregat, Mauro Catapano, Rubén Sanfeliu, Marta Sanfrancisco, Àfrica López, Alex Carmona, Ana Inés Ordoñez, Jorge García i Aitana Campos.
Tots els nadadors van demostrar el treball que realitzen en els entrenaments, entregant-se a la competició amb totes les seues forces i compromís, donant com a fruit la millorar de les seues marques personals i donant una gran imatge d’equip.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment