P1130635Tot anava molt bé. Els resultats aconseguits al matí, en la 1a Fira de l’Educació, van ser més que satisfactoris. Així mateix, a la vesprada tot preveia que anava a ser igual quan el tram de l’Albereda de Bétera on estaven instal·lades les carpes començava a omplir-se de gent. No obstant això, la pluja va desbaratar un poc l’esdeveniment.
Les primeres gotes feien acte de presència ben passades les 18.00 hores, però aquestes no impedien que els visitants passejaren per la fira i els menuts gaudiren de les activitats preparades per a ells.
P1130641Va ser cap a les 19.30 hores, aproximadament, quan la situació es va fer insostenible i l’organització de l’esdeveniment decidia donar per finalitzada aquesta jornada, principalment perquè no es desaprofitara el material exposat per parts dels expositors.

D’aquesta manera, es posava punt final a la primera edició d’aquesta fira on diversos establiments del municipi van donar a coèixer els seus servicis en matèria educativa.

Material escolar, centres d’educació infantil, centres on aprendre relaxació infantil en benefici per a l’etapa escolar, educació vial i de convivència, acadèmies d’anglés, espais on aprendre a fer-se un coletero o una pilota de tela, com aprendre a educar a la teua mascot o informació en comunicació i consells formatius respecte a l’us de les xarxes socials van ser algunes de les propostes oferides, acompanyades d’activitats d’entreteniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment