alvÁlvaro Tomás López, de l’Escola municipal de Taekwondo de Bétera, va participar el passat dissabte 21 d’abril en el XVIII Open Internacional de Taekwondo ‘Ciutat de la Ceràmica’ celebrat al Polifuncional de l’Alcora.

Aquest jove va aconseguir el tercer lloc en categoria júnior, en un esdeveniment esportiu que va comptar amb el desplaçament de 1.500 persones a la província de Castelló entre esportistes, entrenadors, tècnics i àrbitres

No és la primera vegada que Álvaro, amb uns 14 anys, aconsegueix un gran triomf. Doncs, en abril de 2017 va proclamar-se Campió de la Comunitat Valenciana Cadet de Taekwondo en la categoria -65 kg després de penjar-se l’or a Onda.

Posteriorment, també va obtindre l’or en l’Open Internacional de Marina d’Or. En maig de l’any passat també es va proclamar campió i or en el campionat de taekwondo Nacional vila de Montesa i es va convertir en campió autonòmic del primer campionat autonòmic de FEDAMC a la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, sumant-li l’or de la Fira de San Juan d’Alberic, va lograr sis victòries seguides.

Finalment, en juny era campió de taekwondo de la Copa d’Espanya de clubs i Campionat d’Espanya clubs, FEDAMC, venciment en les categories de cadet i Junior amb l’or.

Aquest esportista practica taekwondo des dels 8 anys. Va començar a l’Urban Fitness Club Montcada, amb el mestre Joan Carles Cobos Aranda on va estar 5 anys, i actualment entrena a l’escola municipal de la nostra localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment